
Sastāvdaļas:
- 1,5 glāzes rīvētu burkānu,
- 3/4 glāzes cukura,
- pusglāze eļļas,
- 1 glāze verdoša ūdens,
- 1,5 glāzes miltu,
- 1 tējkarote kanēļa,
- 1,5 tējkarotes cepamā pulvera,
- pustējkarote sāls,
- rozīnes,
- tumšā šokolāde dekorēšanai.
Burkānus sarīvē ar smalko rīvi. Pievieno cukuru, eļļu, verdošu ūdeni un samaisa. Pievieno rozīnes.
Atsevišķā bļodā sajauc miltus, kanēli, cepamo pulveri un sāli. Pievieno burkānu masai un samaisa.
Cepamo formu izsmērē ar eļļu un ielej mīklu. Cep 200 grādos apmēram 45 minūtes. Gatavu kūku pārlej ar izkausētu šokolādi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru