500 g saldu cepumu
200 g sviesta
3 ēdamkarotes kakao
125 ml piena
2 ēdamkarotes konjaka
1 ēdamkarote vaniļas cukura
50 g mandeļu
100 g želejas konfekšu
100 g rozīņu
Pagatavošana:
Vaniļas cukuru sajauc ar kakao un mīkstu sviestu, pielej pienu, uzkarsē, tad pieliek drumstalās saspiestus cepumus (nesasmalciniet miltos, labi, ja paliek lielāki cepuma gabaliņi). Mandeles sasmalcina, rozīnes aplej ar karstu ūdeni, patur 10 minūtes, tad ūdeni nolej, želejas konfektes sagriež gabaliņos. Cepumu masai pieliek riekstus, konfektes, rozīnes un konjaku, samaisa masu. Gatavo masu ietin folijā tā, lai izveidotos desa. Ledusskapī patur vismaz divas stundas, tad sagriež šķēlēs.
200 g sviesta
3 ēdamkarotes kakao
125 ml piena
2 ēdamkarotes konjaka
1 ēdamkarote vaniļas cukura
50 g mandeļu
100 g želejas konfekšu
100 g rozīņu
Foto: podruzhki.ru
Vaniļas cukuru sajauc ar kakao un mīkstu sviestu, pielej pienu, uzkarsē, tad pieliek drumstalās saspiestus cepumus (nesasmalciniet miltos, labi, ja paliek lielāki cepuma gabaliņi). Mandeles sasmalcina, rozīnes aplej ar karstu ūdeni, patur 10 minūtes, tad ūdeni nolej, želejas konfektes sagriež gabaliņos. Cepumu masai pieliek riekstus, konfektes, rozīnes un konjaku, samaisa masu. Gatavo masu ietin folijā tā, lai izveidotos desa. Ledusskapī patur vismaz divas stundas, tad sagriež šķēlēs.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru